Junior Achievement Romania a lansat saptamana aceasta programul international "Vreau sa stiu", al carui prim modul, denumit "Mananc sanatos", este destinat elevilor cu varste intre 9 si 13 ani si este finantat de compania Vel Pitar.
Programul ofera copiilor module flexibile si atractive de studiu la clasa, prin care acestia se vor familiariza inca de pe bancile scolii cu probleme curente ale comunitatii, economiei si resurselor, pentru a deprinde un mod de viata sanatos si eficient. Programul se desfasoara in cadrul orelor de curs si este sustinut de cadrele didactice cu ajutorul consultantilor JA si al invitatilor de specialitate din compania Vel Pitar.
In prima etapa, modulul "Mananc sanatos" are loc in scoli din Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi si Valcea.
Vel Pitar este liderul pietei romanesti pe produse de panificatie si un jucator important in domeniul productiei si distributiei de specialitati si produse de morarit.
Junior Achievement Romania pune gratuit la dispozitia scolilor si universitatilor din Romania programe economice de tip "learning by doing", sustinute financiar de comunitatea de afaceri.