Amenintati cu neacordarea licentei de club profesionist pentru sezonul viitor, oficialii clubului Poli Iasi, impreuna cu reprezentatii municipalitatii, au gasit o solutie ca gruparea din Copou sa primeasca cele 15 miliarde de lei alocate de Primarie
Amenintati cu neacordarea licentei de club profesionist pentru sezonul viitor, oficialii clubului Poli Iasi, impreuna cu reprezentatii municipalitatii, au gasit o solutie ca gruparea din Copou sa primeasca cele 15 miliarde de lei alocate de Primarie echipei de fotbal pe anul in curs. "Am gasit, in sfirsit, o formula viabila prin care sa putem aloca fonduri la echipa de fotbal: vom incheia un contract de prestari servicii, in care misiunea clubului Poli Iasi va fi aceea de a promova imaginea orasului", a anuntat primarul Iasiului, Gheorghe Nichita. In aceste conditii, presedinte iesenilor, Sorin Boca, s-a aratat increzator ca, pana luni, se va reusi plata datoriilor catre jucatori si bugetul de stat, astfel incat, la sedinta Comisiei de Licentiere, Poli sa primeasca licenta de club profesionist valabila pentru sezonul viitor. "Am incredere ca, pana luni, cand suntem chemati la Bucuresti, vom face dovada achitarii acestor datorii si vom primi licenta de club profesionist. Sper ca si Municipalitatea sa ne poata ajuta, chiar daca nu in aceste zile, dar macar noi si baietii sa avem certitudinea ca vom incasa banii de la bugetul local" a declarat Sorin Boca.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.