Nu stiu ce am, ma trage ata la emisiunea Adrianei Bahmuteanu, aceea in care zau face sou. Dupa ce a epuizat toata gama de revolutionari care s-au contraatacat cu barbatie, au venit si vremuri mai pasnice. Transexualul (de fapt, travestitul) Florin Moldovan zis, pe numele de domnisoara Noemy.
Roscata (de plastic), cu lameuri pe gat, inele de la tarabele cu gdgeturi pe degete de crupier disponibilizat, pantofi cu toc si varf de omorat moliile, un zambet de ridica mortii din nepasare, Noemy ne incurajeaza. Mai ales pe noi, femeile. Caci spune ea (sau el, sau amandoi)) „o femeie reuseste mai usor in viata. Cu un zambet se rezolva totul". Noemy draga, tin sa te anunt ca am incercat cu administratorul. N-a mers. Intretinerea trebuie platita cu bani. Sau poate teoria se aplica numai la unii prestatori de servicii.
Noemy ne asigura ca desi gandeste si ca barbat si ca femeie, deciziile le ia numai femeia din ea. Adica, ori de cate ori barbatul Florin bate cu pumnul in masa ca cina nu e gata la timp, Femeia Noemy se duce la coafor. De altfel, Noemi a recunoscut ca nu e o buna gospodina (o avea alte calitati cum ar fi zestre sau stie sa puna prijnite). Altfel, pe vremea cand societatea nu ii permitea sa fie de ambele sexe a castigat 107 festivaluri de muzica usoara, mai putin Eurovision-ul, Cerbul de Aur si Mamaia (dar nu e timpul pierdut). Fata detine recordul national la premii muzicale, asa cum Stefan cel Mare e cel mai tare la numar de batalii si ani de domnie.
Cat pe ce sa se si implineasca din punct de vedere emotional. Fata noastra cu parul de foc si mintea de matase a fost sunata in direct de un nene fara nume, numai cu nick-name, respectiv Zmeu, care i-a cerut prietenia. Vazandu-se in prag de rapire, Ileana Cosanzeana s-a balbait cu schepsis, in cele din urma reusind sa-si dea adresele de email, web, etc.
Mi-a venit inima la loc cand am aflat ca Noemy se epileaza acasa si ca in fiecare seara ininte de culcare si dimineata la trezire se da cu crema pe maini si pe fata. Hm, discutabil, unii prefera sa se spele pe dinti.
La final ne-a cantat dintr-un videoclip de cosmar, parca filmat in clandestinitate. Bine spune vecinul meu de palier: „Aoleu, donsoara, stiti unde i-as trimite eu pe astia? Pe santierul tineretului!" Dar, fatalitate, nu mai exista santiere ale tineretului. Ne mai ramane Garda Nationala dar si ea s-a desfiintat. Batalioanele NATO?