Maria Kirilenko, noua speranta a tenisului mondial, prezinta linia de tenis din cadrul noii colectii Adidas Stella McCartney. Plasata recent pe locul 25 in WTA, Maria a fost aleasa imaginea liniei de tenis Adidas Stella McCartney, iar incepand cu tur
Maria Kirilenko, noua speranta a tenisului mondial, prezinta linia de tenis din cadrul noii colectii Adidas Stella McCartney. Plasata recent pe locul 25 in WTA, Maria a fost aleasa imaginea liniei de tenis Adidas Stella McCartney, iar incepand cu turneul Australian Open, atleta va juca purtand imbracaminte si incaltaminte Adidas Stella McCartney.
"Pentru mine este foarte important sa port produse care combina performanta si stilul. Am nevoie de echipament usor si stabil. Cu noua linie de tenis de la Adidas Stella McCartney simt ca am tot ceea ce isi doreste o jucatoare de tenis: produse atragatoare si performante. Sunt incantata de noul parteneriat cu Adidas", a declarat Maria Kirilenko.
"Gandindu-ma la sporturile de vara, primul sport care mi-a venit in minte a fost tenisul, ca unul din principalele sporturi ale sezonului. O linie dedicata tenisului este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna si sunt foarte incantata sa introduc aceasta categorie in colectia primavara/vara 2006", a declarat Stella McCartney.
Principalele piese ale liniei de tenis Adidas Stella McCartney sunt reprezentate de rochii cu volane, fuste plisate, jachete, pantaloni scurti, incaltaminte si accesorii. Paleta de culori pentru primavara/vara '06 este diversificata, predominand tonurile pale, pastelate si nuante puternice de rosu (pop, calypso, husky pink), galben (flash, electric) sau noua nuanta de verde (macaw). Culoarea-vedeta a intregii colectii Adidas Stella McCartney este rozul prafuit.
Adidas Stella McCartney este parte a diviziei Adidas Sport Performance. Compania Adidas si-a construit si subliniat pozitia de lider in tenis prin concentrarea pe o singura misiune: aceea de a oferi fiecarui atlet cel mai bun echipament.
Printre cei care poarta produsele Adidas pentru tenis se numara atleti de top - Andre Agassi, Justine Henin-Hardenne, Marat Safin, Martina Hingis, Anna-Lena Groenefeld si Guillermo Coria, ca si ambasadorii Adidas Steffi Graf, Stan Smith si Ilie Nastase.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.