Rapidul a invins cu 1-0 formatia Gloria Bistrita, continuind astfel de pe primul loc lupta la titlu cu Sportul, Steaua si Dinamo.

Obositi dupa sprinturile la care i-a supus Gigi Becali cu o zi inainte pentru a le promite glorie la pu
Rapidul a invins cu 1-0 formatia Gloria Bistrita, continuind astfel de pe primul loc lupta la titlu cu Sportul, Steaua si Dinamo.

Obositi dupa sprinturile la care i-a supus Gigi Becali cu o zi inainte pentru a le promite glorie la punga, fotbalistii Bistritei nu au mai avut puterea necesara de a produce surpriza in Giulesti, pierzind astfel, la capatul unei partide anoste si punctele puse in joc, si recompense promise de finantatorul Stelei. Meciul a fost decis de un gol al lui Pancu (foto) in minutul 66, acesta marcind dupa ce a receptionat, la limita ofsaidului, o pasa de la Daniel Niculae. Au urmat mai multe ratari ale gazdelor si un forcing de final al Gloriei, care nu s-a concretizat insa si pe tabela, sutul lui Tirnavean si o lovitura libera din preajma careului fiind prea putin pentru a intoarce rezultatul. Cele trei puncte contabilizate ieri seara au dus momentan Rapidul pe prima pozitie in Divizia A, insa principalele contracandidate au cite un meci mai putin disputat sau chiar doua, daca ne referim la Steaua.

Ganea, in Giulesti

Desi infrint, antrenorul Ioan Ovidiu Sabau a parasit terenul cu capul sus, fostul jucator al Rapidului fiind aplaudat la scena deschisa dupa ce a refuzat sa-si murdareasca reputatia cu sacosa lui Gigi Becali. In tribune s-a aflat si Ionel Ganea, care de dimineata chiar se antrenase la baza Pro Rapid, nefiind exclusa o revenire a sa sub Podul Grant. Presedintele de la Wolverhampton a anuntat saptamina trecuta ca internationalului roman nu i se va prelungi contractul din motive financiare, astfel ca George Copos nu ar scoate din buzunar decit banii pentru salariul jucatorului.

Becali schimba regulamentul

Circul de joi seara nu va ramine insa fara urmari, Jean Padureanu acuzindu-l pe Gigi Becali de hartuire si agresiunea asupra jucatorilor. Mai mult, clubul bistritean a sesizat FRF si LPF in legatura cu cele intimplate, Mitica Dragomir anuntind ca va modifica luni regulamentul astfel incit premierea indirecta sa fie considerate infractiune si sa fie sanctionata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.