Clubul Levski Sofia, amendat cu 35.000 de euro
Clubul bulgar Levski Sofia a fost amendat cu 35.000 de euro de catre UEFA din cauza pentru comportamentului rasist al unora dintre suporterii sai in meciul tur din sferturile de finala ale Cupei U

Clubul Levski Sofia, amendat cu 35.000 de euro
Clubul bulgar Levski Sofia a fost amendat cu 35.000 de euro de catre UEFA din cauza pentru comportamentului rasist al unora dintre suporterii sai in meciul tur din sferturile de finala ale Cupei UEFA, cu Schalke 04 (scor 1-3). Suporterii formatiei Levski l-au huiduit pe atacantul de culoare al echipei germane, Gerald Asamoah, atat inainte de meci cat si in timpul acestuia. De asemenea, Todor Batkov, patronul clubului sofiot, a fost suspendat pentru doua jocuri din cauza criticilor aduse arbitrului englez Mike Riley dupa meci. Batkov a fost amendat si cu suma de 3.200 euro. Totodata, UEFA a mai aplicat o amenda suplimentara clubului, de 6.400 euro, din cauza comentariilor patronului. "Aceste sanctiuni sunt tendentioase", a declarat directorul executiv al lui Levski, Konstantin Bajdekov, care a precizat ca situatia va fi luata in discutie si se va decide apoi daca se va face apel la aceste sanctiuni.

Alex Ferguson: "Participarea lui Rooney la Cupa Mondiala este un vis nebunesc"
Antrenorul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, nu crede ca atacantul Wayne Rooney va putea juca pentru nationala Angliei la Cupa Mondiala din vara acestui an dupa accidentarea suferita in meciul cu Chelsea Londra. In acest joc Rooney a suferit o fractura a metatarsianului de la piciorul drept si va fi indisponibil aproximativ sase saptamani, englezii avand programat primul loc meci la turneul final al CM 2006 pe 10 iunie, in compania reprezentativei din Paraguay. "Participarea lui Rooney la Cupa Mondiala este, in acest moment, un vis nebunesc. El va trebui sa stea departe de gazon timp de sase saptamani si este o nebunie sa crezi ca va putea juca imediat dupa aceea, direct in sferturile de finala ale competitiei", a declarat antrenorul "diavolilor rosii", raspunzandu-i astfel selectionerului Sven-Goran Eriksson, care anuntase ca il va include pe Rooney in lotul Angliei pentru Cupa Mondiala, daca va exista cea mai mica sansa ca acesta sa joace la turneul final. Ferguson a recunoscut totodata ca elevul sau este foarte afectat de posibila neparticipare la CM 2006 dupa ce a ratat, tot din cauza unei accidentari, si finalul Euro 2004 din Portugalia. "De aceasta data ii este si mai greu, deoarece si-a imbunatatit jocul in ultimii doi ani si ar fi facut o figura frumoasa in Germania. Este, intr-adevar, o lovitura dura pentru el", a mai precizat antrenorul formatiei Manchester United.

Ronald Koeman, curtat de PSV Eindhoven
Antrenorul formatiei Benfica Lisabona, Ronald Koeman, este curtat de formatia olandeza PSV Eindhoven pentru a antrena proaspata campioana a Olandei, a anuntat ieri presa portugheza. "Noi asteptam cat mai repede un raspuns de la Koeman", a anuntat un responsabil al clubului Benfica, chestionat de un reporter al cotidianului sportiv "A Bola" in legatura cu un eventual transfer al tehnicianului olandez. In schimb, agentul lui Koeman, Gerrit Lagenddijk, a dezmintit aceste informatii. "Sunt doar simple zvonuri", a precizat acesta pentru publicatia portugheza, reamintind ca antrenorul olandez mai are un an de contract cu gruparea lusitana. Fostul international olandez si jucator al echipei FC Barcelona a semnat in iunie 2005 un contract cu Benfica, dupa ce a demisionat de la Ajax, unde venise in 2001.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.