Valea Lupilor: Irak/Kurtlar vadisi Irak
Movieplex Cinema
Actiune, Turcia, 2006
Regie: Serdar Akar, Sadullah Senturk
Distributie: Bulbul Altinkafes, Necati Sasmaz, Billy Zane, Ghassan Massoud, Gürkan Uygun.
Durata: 122 min.
In ziua de 4 iulie 2003, unsprezece soldati turci au fost capturati in nordul Irakului de catre trupele americane. Acestia au fost retinuti aproximativ 60 de ore, timp in care au stat legati cu mainile la spate si cu capetele acoperite fiind considerati teroristi. Incidentul dintre armata turca si cea americana este cunoscut sub numele de "The Hood Event". Personajul principal este Polat Alemdar, un militar turc, foarte bine pregatit care a facut parte din fortele speciale turcesti. Acesta primeste o scrisoare care-i este adresata, de la Suleyman Aslan un comandant al armatei turcesti care s-a sinucis din cauza faptului ca nu mai suporta amintirile din acele ore de cosmar.

Rauri de purpura 2: Ingerii Apocalipsei
Rivieres pourpres II - Les anges de l'apocalypse
Hollywood Multiplex
Thriller, Franta - Italia - Marea Britanie, 2004
Regie: Oliver Dahan
Distributie: Jean Reno, Benoit Magimel, Christopher Lee, Camille Natta, Johnny Hallyday
Durata: 100 min.
Atunci cand Reda, tanar capitan de politie, descopera sosia exacta a lui Christos, pe jumatate mort la intrarea unei biserici, crede mai intai ca a salvat de la moarte un iluminat. Dar nu trece mult pana isi da seama ca ancheta lui are o legatura stransa cu cea a lui Niemans, fostul sau profesor de la Scoala de politie. In regiune, crimele se inmultesc de la o zi la alta. De fiecare data, niste calugari dotati cu forte supranaturale ucid in mod spectaculos niste necunoscuti, pentru ca apoi sa dispara fara sa lase nici o urma. Pentru Niemans si Reda, aceste crime sunt o enigma de nepatruns, pana cand isi dau seama ca toate victimele au acelasi prenume si aceeasi profesie ca si apostolii.

Firewall - Program de protectie/Firewall
Movieplex Cinema
Actiune, SUA, 2006
Regie: Richard Loncraine
Distributie: Harrison Ford, Paul Bettany, Virginia Madsen, Mary Lynn Rajskub, Robert Patrick
Durata: 105 min.
Jack Stanfield este expert in securitatea bancara, specializat in sisteme computerizate infailibile la tentative de furt.
Dar exista o slabiciune a sistemului, la care nu s-a gandit: el insusi. Jack se vede obligat sa gaseasca o cale sa-si sparga propriul sistem din cauza faptului ca cineva i-a rapit familia. El trebuie sa gaseasca intr-un timp record o slabiciune in sistemul pe care l-a creat si sa fure 100 de milioane de dolari.