Creatori de marca, vedete, oameni de afaceri au sarbatorit, joi, la Intercontinental, Romanian Fashion Day. La evenimentul au putut fi aplaudate cele mai frumoase colectii romanesti si straine, precum Pierre Cardin, Donna M, Creal Design, Naussica Mode, Seroussi, Polo Garage si altii. Show-ul a fost moderat de Mihaela Serban si Cove si a inclus, pe langa paradele de moda, si cateva momente artistice sustinute de copii.
Mihaela, alaturi de National Tv si Hotelul Intercontinental a redeschis campania ''Sanatate si frumusete" initiata anul trecut de aceasta data pentru copiii sinistrati din judetul Dolj.
Dupa ce senzuala blonda a donat 700 de euro, creatorii i-au urmat exemplul. Nausica Mode a oferit 200 de euro, Adelline - 100 de euro, la fel si Monica Oranici, Dolena, Mexton, Polo Garage. Cel mai generos creator a fost Nora Seroussi care a donat 3.500 de euro. Cei 16.000 de euro, stransi in urma acestei actiuni vor fi donati asociatiei ''Hraniti Copiiia€¯. La eveniment a participat si generalul Stanculescu si sotia sa, care a si licitat o rochie de 300 de euro. La sfarsitul spectacolului Generalul a oferit un aragaz.