Datoriile la principalele componente ale bugetului general consolidat totalizau 16,1 miliarde de lei la finele lunii martie, in crestere cu 738,8 milioane de lei fata de obligatiile restante la sfarsitul anului trecut, in principal din cauza acumular
Datoriile la principalele componente ale bugetului general consolidat totalizau 16,1 miliarde de lei la finele lunii martie, in crestere cu 738,8 milioane de lei fata de obligatiile restante la sfarsitul anului trecut, in principal din cauza acumularii de catre marii contribuabili de noi debite. Cele mai mari datorii sunt inregistrate la bugetul de stat (7,6 miliarde de lei) si bugetul asigurarilor sociale (6,9 miliarde de lei), potrivit datelor ANAF. Obligatiile restante la bugetul asigurarilor de sanatate insumeaza 722,4 milioane de lei, in timp ce la bugetul asigurarilor pentru somaj s-au acumulat restante de 770 milioane de lei. Marii contribuabilii au restante in valoare de 9,1 miliarde de lei, cu 17,7% mai mult decat cuantumul inregistrat la sfarsitul lui 2005, din care 3,4 miliarde de lei la bugetul de stat. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.