Ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely, estimeaza ca lucrarile la autostrada Transilvania vor incepe "cat de curand", dat fiind ca in contul companiei constructoare vor intra sume importante de bani in ace
Ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely, estimeaza ca lucrarile la autostrada Transilvania vor incepe "cat de curand", dat fiind ca in contul companiei constructoare vor intra sume importante de bani in aceasta saptamana. "In ceea ce priveste autostrada Transilvania, in contul companiei intra banii saptamana aceasta si vor reporni lucrarile, deci lucrurile incep sa se miste. Ei au un grafic facut, trebuie sa vina inapoi muncitorii care o perioada n-au lucrat", a declarat ministrul la Targu Mures. El nu a putut preciza ce suma va intra in contul Bechtel in aceasta saptamana si nici in cat timp vor fi reluate lucrarile la atostrada. "Trebuie facute multe lucrari de pregatire. Ei pornesc de pe doua tronsoane, de langa Campia Turzii catre Cluj si de la Bors spre Salaj. Acum avem 80 milioane euro si circa 100 de milioane de dolari si in memorandumul aprobat in luna februarie se spune ca putem merge pana la 260 de milioane de euro", a mai spus Borbely. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.