Chiar daca poza nu-i mai apare in ziare atat de des cum se intampla in perioada in care canta in trupa Candy, Giulia (foto) nu se lasa de muzica. Tanara pregateste un album nou, pentru care a ales deja un single pe care sa-l promoveze. Este vorba
Chiar daca poza nu-i mai apare in ziare atat de des cum se intampla in perioada in care canta in trupa Candy, Giulia (foto) nu se lasa de muzica.

Tanara pregateste un album nou, pentru care a ales deja un single pe care sa-l promoveze. Este vorba de ""Prinzi aripi"", piesa la care a si filmat un videoclip realizat de Dragos Buliga, regizorul sau preferat.
""PRINZI ARIPI"". Echipa a fost completata de un stilist foarte la moda printre artistii nostri, Costin Voicu, de make-up artistul Ane-Marie Gorgonetu si de hairstylist-ul Mihai Pana. Numai ""specialisti"", s-ar putea spune, iar Giulia recunoaste ca acestia i-au definit foarte bine imaginea.
Filmarile pentru ""Prinzi aripi"" au durat o singura zi, dar una foarte plina de evenimente de culise. Spre exemplu, scenariul prevedea ca Giulia sa alerge prin padure, dar s-a tras dubla dupa dubla, pentru ca fata cam absentase de la orele de sport. Frisca de pe tort a fost insa... un pat de cuie. ""Salteaua"" tepoasa era gandita tot de scenarist. Cum nu si-a luat diploma de fachir, Giulia s-a tot chinuit sa gaseasca o pozitie in care sa se intepe cat mai putin. (D.C.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.