Ieri-noapte, un barbat de 42 de ani, tatal a doi copii, a fost decapitat de tigani in discoteca din comuna ialomiteana Mihail Kogalniceanu. Ca de obicei, Politia Tandarei pare depasita de situatie si de aceasta data.

Despre invazia rromilor pusi pe scandal, primarul comunei Mihail Kogalniceanu, Ioan Dinu, vorbeste cu amaraciune. De cand a reusit sa redea caminul cultural tinerilor, convigand o firma sa amenejaze o discoteca decenta, comuna nu mai are liniste.
DEZINTERES. Apelurile sale catre Politia Tandarei au ramas fara ecou. La fiecare sfarsit de saptamana, cetele de rromi invadau discoteca si comuna, provocand scandaluri si agresandu-i pe localnici. In prima seara de dupa Pasti, nenorocirea nu a putut fi evitata. Cel caruia Politia, protectoare, i-a ascuns identitatea sub formularea D. Augustin, in varsta de 21 de ani si fara antecedente penale, a agresat-o in discoteca pe tanara Andra C., de 22 de ani, care s-a refugiat in toaleta. Omul de ordine al localului, Tudor Ioan, de 42 de ani, tata a doua fete, a intervenit si l-a scos afara din local pe turbulent. Romulanul nu a putut suporta un asa afront si telefonic a chemat ajutoare. Potrivit versiunii politiei, agresorul a chemat prin telefon trei amici. Este vorba despre D. Catalin, de 21 de ani, B. Florin, de 22 de ani, ambii din Tandarei, si S. Cornel, de 23 de ani, din Saveni. Comandoul a fost intampinat de seful de post, Sisu Vasile, care a incercat sa-i impiedice sa intre. Omul a fost taiat pe obraz, moment in care s-a creat panica, iar tinerii aflati in discoteca au fugit care incotro. Agresorii au intrat in local inarmati, tot potrivit politiei, cu o teava si un cutit, si l-au atacat pe omul de ordine. Caruia, i-au taiat gatul, operatiune pe care politia o defineste ca fiind injunghiere mortala. Din comunicatul politiei rezulta ca cel care a aplicat lovitura mortala ar fi D. Catalin. Localnicii au in schimb o versiune diferita, pe care se feresc sa o spuna de teama ca rromii ar afla cine i-a turnat si ar urma represalii. Augustin venise la agatat si a fugarit trei pustoaice care s-au refugiat in toaleta. A fost pus pe fuga de agentul de ordine. Rromul a plecat si s-a intors in Tandarei cu sase ""confrati"". Restul corespunde cu ce sustine Politia.

ASALT. Rromii trag cu tunul in sediul Politiei Tandarei