Incepand cu luna martie 2006, toata gama de solutii BitDefender este disponibila pe piata bulgara prin Tornado Sistems Bulgaria, filiala Tornado Sistems, companie fondata in anul 1991, in Romania. Bulgaria este una dintre tarile care se afla intr-un
Incepand cu luna martie 2006, toata gama de solutii BitDefender este disponibila pe piata bulgara prin Tornado Sistems Bulgaria, filiala Tornado Sistems, companie fondata in anul 1991, in Romania. Bulgaria este una dintre tarile care se afla intr-un proces continuu de dezvoltare, cu un potential al pietei de securitate in crestere, asemanandu-se din acest punct de vedere cu Romania. Conform estimarilor BitDefender, in anul 2006, piata antivirus din Bulgaria va depasi 1,7 milioane dolari. Desi rata pirateriei este mare, depasind 70 la suta, mediul IT este din ce in ce mai dinamic. La finalul anului 2005, rata de penetrare a Internetului era de 28,5 la suta (fata de 23,2 la suta in Romania), iar in ultimii ani, volumul pietei de PC-uri a cunoscut o crestere de 26 la suta, iar piata de software a crescut cu 12 la suta.
BitDefender isi propune sa devina in doi ani unul dintre primii furnizori de solutii de securitate din Bulgaria. Utilizatorii din aceasta tara vor beneficia de suport tehnic non-stop, iar in viitorul apropiat produsele vor fi disponibile si in limba bulgara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.