Steaua i-a pierdut aseara pe Sorin Paraschiv si Banel Nicolita, care nu pot juca in returul cu Middlesbrough, deoarece sunt suspendati pentru cumul de cartonase galbene. Paraschiv a primit cartonasul dupa un fault aproape de mijlocul terenului, asupr
Steaua i-a pierdut aseara pe Sorin Paraschiv si Banel Nicolita, care nu pot juca in returul cu Middlesbrough, deoarece sunt suspendati pentru cumul de cartonase galbene. Paraschiv a primit cartonasul dupa un fault aproape de mijlocul terenului, asupra lui Queudrue. La randul sau, Nicolita a primit cartonasul care-l face sa priveasca din tribuna partida de pe "Riverside" dupa un fault facut asupra aceluiasi fundas stanga francez. In schimb, alti doi stelisti pasibili de suspendare, Radoi si A. Cristea, au scapat fara avertismente la partida de aseara, dar risca sa rateze finala, in cazul calificarii, daca vor primi "galbene" la partida din Anglia. "Sunt pierderi foarte mari, in special Nicolita, un jucator care poate fi determinant pentru un meci din deplasare. Insa vom gasi inlocuitori pentru ei", a comentat antrenorul Cosmin Olaroiu suspendarile celor doi stelisti. "Ar trebui sa comentam arbitrajul, insa este mai bine sa n-o facem. Oricum, Nicolita este o pierdere uriasa, mai ales pentru un meci in deplasare cu o echipa care trebuie sa ne atace pentru a marca", a completat managerul general Mihai Stoica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.