Componentii si conducerea tehnica a echipei masculine de handbal Steaua vor fi decorati de presedintele Romaniei, Traian Basescu, dupa incheierea finalei Challenge Cup, pe care gruparea militara pregatita de fostul mare "tunar" al Europei, Vasile Sta
Componentii si conducerea tehnica a echipei masculine de handbal Steaua vor fi decorati de presedintele Romaniei, Traian Basescu, dupa incheierea finalei Challenge Cup, pe care gruparea militara pregatita de fostul mare "tunar" al Europei, Vasile Stanga, o va disputa in dubla mansa, pe 22 si 29 aprilie, cu portughezii de la Sporting Club da Horta, informeaza Mediafax. "Exista si varianta ca echipa sa fie primita si decorata de presedintele Traian Basescu inaintea disputarii meciurilor din finala. Dar, este logic faptul ca, daca stelistii vor castiga Challenge Cup, vor fi decorati cu anumite distinctii, iar daca pierd finala, cu altele. Asa ca, s-a decis ca Steaua sa fie primita de presedinte dupa meciul retur, de la Bucuresti", a dezvaluit consilierul de stat pe probleme de sport, Octavian Belu. Totodata, fostul mare antrenor-coordonator al lotului olimpic feminin tricolor de gimnastica artistica a mai precizat ca presedintele Traian Basescu si-a exprimat dorinta de a asista la meciul retur al finalei Challenge Cup, programat sa se dispute la Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu", pe data de 29 aprilie, cu incepere de la ora 17.15. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.