Ultimele evenimente din "Groapa" le-au readus fanilor dinamovisti speranta revenirii lui Ioan Andone (foto stanga) pe banca tehnica a "cainilor rosii". Unul dintre argumentele suporterilor este chiar plecarea, din vara, a lui Florentin Petre, la TSKA
Ultimele evenimente din "Groapa" le-au readus fanilor dinamovisti speranta revenirii lui Ioan Andone (foto stanga) pe banca tehnica a "cainilor rosii". Unul dintre argumentele suporterilor este chiar plecarea, din vara, a lui Florentin Petre, la TSKA Sofia. Mijlocasul de 30 de ani era dorit de Andone la Omonia, iar faptul ca actualul capitan al lui Dinamo a semnat deja un contract pentru trei ani cu gruparea din capitala Bulgariei duce spre concluzia ca "Falcosul" nu va mai continua la Nicosia. "Dinamomania.net", site-ul fanilor dinamovisti, speculeaza aceasta varianta, dar precizeaza si posibilitatea ca Andone sa fi conditionat in mod expres revenirea sa de ramanerea lui Fl. Petre. Andone a anuntat acum o saptamana ca a semnat prelungirea pentru inca un sezon a contractului sau cu Omonia, chiar daca o clauza din actuala intelegere, valabila pana in vara, prevedea acest lucru doar in cazul castigarii campionatului (cu doua etape inainte de final, Omonia este pe locul 3, cu un punct mai putin decat ocupantele primelor doua locuri, Apollon Limassol si Apoel Limassol). Totusi, Andone a declarat in ultimele zile ca acest nou contract poate fi anulat, dar Omonia va cere despagubiri de aproximativ 300.000 de euro. Probabil speriat de reactia sefilor de la Omonia, "Falcosul" a batut in retragere. "In Cipru, lumea trage de mine sa raman. Aici nici nu se poate concepe ca eu sa ma intorc in Romania. Sefii Omoniei sunt innebuniti! Vor sa-mi faca toate poftele, ma intreaba ce jucatori romani sa-mi aduca pentru sezonul viitor. In plus, castig aici de doua ori mai bine ca in Romania. Mai sunt si fanii, care ma iubesc si imi scandeaza numele. De ce sa plec?", a declarat Andone pentru "Dinamomania. net". Totusi, surse din cadrul clubului din Soseaua Stefan cel Mare spun ca negocierile intre sefii lui Dinamo, in special Nicolae Badea si Gigi Netoiu, si Ioan Andone se deruleaza chiar in aceste zile. Mai mult chiar, Petre Buduru, managerul sportiv al lui Dinamo, s-a "scapat" pentru site-ul suporterilor dinamovisti: "Deocamdata, Andone nu poate veni, dar peste doua saptamani vom anunta numele viitorului antrenor principal". In Cipru, sezonul se incheie peste exact doua saptamani, perioada in care Omonia va juca ultimele doua meciuri din campionat, la care se adauga semifinalele si, probabil, finala cupei. Andone a declarat ieri ca orice este posibil. "Acum sunt la Omonia si ma concentrez pentru finalul de sezon. Am sanse la ambele obiective, titlul cu Cupa Ciprului. Cand se va termina sezonul ma voi gandi ce sa fac", a spus Andone. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.