Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca (foto), a recunoscut ieri, intr-o conferinta de presa, ca gruparea moldoveana are datorii de aproximativ 150.000 de dolari fata de jucatori, acestia neprimind bani nici cu ocazia Sarbatorilor de Past
Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca (foto), a recunoscut ieri, intr-o conferinta de presa, ca gruparea moldoveana are datorii de aproximativ 150.000 de dolari fata de jucatori, acestia neprimind bani nici cu ocazia Sarbatorilor de Paste. "Chiar daca avem datorii de peste 150.000 de dolari fata de jucatori, acestia au inteles ca trecem printr-o situatie financiara mai proasta. Nu le-am putut da nici un ban acum de sarbatori, dar incercam ca in cel mai scurt timp sa ne achitam datoriile fata de ei", a spus Boca, adaugand ca noul obiectiv al echipei iesene este clasarea pe locul 9, pozitie pentru care, in opinia sa, lupta alte doua echipe, Gloria Bistrita si FC Arges. "Imi pun mari sperante in partida de la Bistrita, in ciuda faptului ca ne vor lipsi cinci titulari. In conditiile in care atat noi, cat si Bistrita am scapat de retrogradare, probabil ca obiectivul ramas este ocuparea locului 9. Tinand cont ca pe pitesteni ii intalnim pe teren propriu, un succes la Bistrita ar duce la atingerea obiectivului", a spus Boca. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.