Cristian Chivu, fundasul roman de la AS Roma, ar putea fi prima achizitie a lui Real Madrid pentru sezonul 2006/2007, fotbalistul fiind apreciat atat de staff-ul tehnic al echipei madrilene, cat si de conducerea clubului, informeaza cotidianul spanio
Cristian Chivu, fundasul roman de la AS Roma, ar putea fi prima achizitie a lui Real Madrid pentru sezonul 2006/2007, fotbalistul fiind apreciat atat de staff-ul tehnic al echipei madrilene, cat si de conducerea clubului, informeaza cotidianul spaniol "Marca". "Staff-ul tehnic si oficialii clubului sunt de acord ca este necesara aducerea unui fundas central. Si cu totii considera ca cea mai buna varianta este fundasul Romei, Chivu", noteaza "Marca". Sursa citata mentioneaza ca oficialii gruparii din Madrid au studiat, in urma cu mai multe saptamani, posibilitatea achizitionarii acestui jucator. "In fata raspunsurilor pozitive ale celorlalte doua parti, jucatorul si clubul, masinaria s-a pus in miscare. Unica problema care a impiedicat lucrurile sa mearga mai departe a fost indecizia conducatorilor gruparii madrilene. Multor agenti li s-a cerut sa revina dupa data de 26 aprilie, pentru inceperea unor negocieri. Iar cazul lui Chivu nu a fost o exceptie", scrie "Marca". Cotidianul citat mentioneaza ca fotbalistului roman i-ar placea sa "schimbe aerul". "De asemenea, Roma are nevoie, an de an, sa vanda un jucator pentru a supravietui. Nu trebuie sa uitam ca Roma este cotata la bursa si trebuie sa incheie sezonul fara deficit, iar de aceasta situatie ar putea profita Real", adauga "Marca". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.