Seria de scanere profesionale rapide HP pentru managementul documentelor sunt disponibile si in Romania, mai exact, tipurile Scanjet 8300 Professional Image Scanner, Scanjet 8300 gp Graphic Arts Scanner, Scanjet 8350 Document Scanner, Scanjet 8390 Do
Seria de scanere profesionale rapide HP pentru managementul documentelor sunt disponibile si in Romania, mai exact, tipurile Scanjet 8300 Professional Image Scanner, Scanjet 8300 gp Graphic Arts Scanner, Scanjet 8350 Document Scanner, Scanjet 8390 Document Scanner, informeaza HP Romania.
Seria HP Scanjet 8300 impresioneaza atat prin viteza de scanare, cat si prin calitatea documentelor, suita puternica de aplicatii livrate odata cu acestea, dar si prin robustetea si fiabilitatea de care dau dovada. HP Scanjet 8300 si 8300 gp se adreseaza artistilor, graficienilor, fotografilor profesionisti sau utilizatorilor care au nevoie de cea mai buna calitate de scanare pentru imagini, fotografii sau filme transparente.
Calitatea imaginii este extrem de ridicata, datorita tehnologiei unice HP care inglobeaza un senzor triplu pentru scanare, senzor ce permite scanarea oricarui tip de obiect, inclusiv cele tridimensionale. Senzorul triplu CCD ofera rezolutie optica de scanare de 4800 dpi, la o viteza extrem de ridicata (4,5 secunde pentru previzualizarea unei coli A4), oferind in acelasi timp cea mai ridicata acuratete a liniilor si a culorilor reproduse. Cu ajutorul adaptorului de transparenta inclus veti putea scana orice material transparent - film negativ, diapozitive - la cea mai buna calitate. Dimensiunea mare a acestuia permite scanarea pana la 18 cadre de 35 mm, 8 diapozitive in rama sau un slide de format mare (120 mm sau 240 mm).
HP Scanjet 8350 si 8390 reprezinta solutia optima pentru utilizatorii care au nevoie de scanarea documentelor eficient si calitativ. Viteza foarte mare de scanare - pana la 35 ppm - impreuna cu posibilitatea de a scana automat fata-verso dintr-o singura trecere a colii prin alimentator (viteza de 70 imagini pe minut) ofera un grad ridicat de automatizare, reducand astfel la minimum interventia utilizatorului si timpul total de scanare.
Alimentatorul automat de documente inglobat in scanerele HP Scanjet 8350 si 8390 este conceput astfel incat sa elimine total erorile de alimentare cu hartie si sa ofere cel mai bun randament posibil chiar la volume mari de scanare, de pana la 1.000 pagini pe zi. Aplicatia de scanare dezvoltata de HP - HP Smart Document Scan Software permite realizare de profile independente de scanare, profile ce pot fi activate prin simpla apasare a butonului corespunzator de pe panoul frontal al scanerului. Odata definite profilele, scanerul prelucreaza si salveaza automat documentul, in functie de setarile dorite initial. Interventia utilizatorului in procesul de prelucrare este in acest caz inexistenta.
Printre prelucrarile pe care le ofera aplicatia de scanare se regasesc recunoasterea de caractere, recunoasterea de coduri de bare, eliminarea culorii.
In plus, scanerele se livreaza cu aplicatii suplimentare pentru prelucrare si management de documente, cum ar fi Kofax VRS, ScanSoft PaperPort sau Presto! PageManager, aplicatii care permit prelucrari si optimizari complexe ale documentelor scanate. Pentru o integrare usoara in sisteme profesionale de management al documentelor de genul Documentum, FileNet sau Microsoft SharePoint Portal, scanerele din seria 8300 se livreaza cu drivere specializate ISIS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.