A aparut primul numar al revistei "Spy", condusa de Floriana Jucan. In cele 68 de pagini ale revistei "care spioneaza celebritati" pot fi vazuti Dan Diaconescu si mama secreta a copilului sau, Daciana Sarbu si Victor Ponta care nu se mai ascund, prec
A aparut primul numar al revistei "Spy", condusa de Floriana Jucan. In cele 68 de pagini ale revistei "care spioneaza celebritati" pot fi vazuti Dan Diaconescu si mama secreta a copilului sau, Daciana Sarbu si Victor Ponta care nu se mai ascund, precum si alte subiecte fierbinti. "Ne-am propus un nou demers de tip intelligence paparazzi" a declarat Floriana Jucan, director al revistei SPY. Noi nu vom urmari, ci vom spiona - adica vom cauta, vom identifica si vom analiza in paginile revistei, aspecte ascunse ale vietii personalitatilor publice. Pentru noi este mai important a descoperi decat a dezvalui. Si prin aceasta diferenta subinteleg faptul ca vom respecta toate normele decentei si ale deontologiei jurnalistice in fiecare dintre materialele ce vor fi publicate", a mai precizat Floriana Jucan. Revista este bilunara si costa 3,46 Ron.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.