In timpul vizitei la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, ministrul Nicolaescu a fost ""intampinat"" de o coada la serviciul de radiologie. Cateva zeci de pacienti, majoritatea persoane in varsta, se inghesuiau de aproximativ doua ore pe un culoar d

In timpul vizitei la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, ministrul Nicolaescu a fost ""intampinat"" de o coada la serviciul de radiologie. Cateva zeci de pacienti, majoritatea persoane in varsta, se inghesuiau de aproximativ doua ore pe un culoar de un metru latime pentru efectuarea unor radiografii.

VOCEA PACIENTULUI. Vizita ministrului Nicolaescu le-a dat ocazia sa-si spune oful: ""Nimic nu-i adevarat cu compensatele si gratuitele"", ""Sunt plimbari de imagine"", ""Am iesit din schimbul trei si am venit sa fac o radiografie la cap, pentru o tumoare"", ""Sunt cu nepotul care are fiare la picior si trebuie vazut daca i le scoate""...
Evident, ministrul a ocolit rapid zona adevarului, renuntand la gesturile electorale de mangaiere si promisiuni fara acoperire. Dar la declaratiile facute presei a oferit si explicatii. ""Din cauza ca spitalul este in constructie, in consolidare, sunt spatii care nu pot fi date deocamdata circuitului normal, pentru ca trebuie sa se termine consolidarea. Sa vedem cum sa alocam niste bani sa terminam mai repede partea de primiri urgente, sa micsoram cozile...""
Aceasta este a patra vizita prin spitalele bucurestene, dupa ""Caritas"", ""Sf. Pantelimon"" si Fundeni.

FINANTAREA SPITALELOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.