Iglu din navete de plastic O tanara admira un iglu realizat in totalitate din navete si recipiente din plastic. Opera artistului Alexander Glos a fost inclusa in Expozitia Iglu 2006 desfasurata in Germania. Gheata din cer O bucata de gheata,

Iglu din navete de plastic

O tanara admira un iglu realizat in totalitate din navete si recipiente din plastic. Opera artistului Alexander Glos a fost inclusa in Expozitia Iglu 2006 desfasurata in Germania.

Gheata din cer

O bucata de gheata, de un metru inaltime, a cazut din cer si a lasat o gaura imensa, in interiorul Parcului Bushrod din orasul american Oakland, fara ca expertii sa poata oferi o explicatie clara a acestui fenomen, relateaza Rompres. Este posibil ca gheata sa se fi format in urma unei scurgeri de apa de la motorul unui avion.

Malayezia - Factura telefonica gigant
Un malayezian aproape ca a lesinat cand a primit factura la telefonul fix si a constatat cu stupoare ca are de platit 218 trilioane de dolari americani, informeaza Rompres. Yahaya Wahab a fost instiintat de compania de telefonie ca, daca nu va plati in cel mult 10 zile, risca sa fie actionat in judecata. El a declarat ca a deconectat de la retea telefonul tatalui sau, decedat in luna ianuarie a acestui an, si a platit o ultima factura de 23 de dolari. Telekom Malaysia nu l-a lasat insa sa scape atat de usor si i-a trimis o factura de doar 806.400.000.000.000,01 de ringgit (218 trilioane de dolari americani), pentru recente convorbiri telefonice. Nu este foarte clar daca factura este o greseala sau linia telefonica a tatalui lui Yahaya a fost folosita in mod ilegal dupa moartea sa.
NBC - Robert De Niro a trecut la reality-show-uri
Legendarul actor Robert De Niro se pregateste sa-si faca debutul in domeniul reality-show-urilor, semnand deja un contract cu reteaua de televiziune NBC pentru a fi producatorul executiv al unui astfel de program, informeaza Rompres. Actorul nu va aparea in viitorul reality-show, el fiind preocupat in exclusivitate de atributiile de producator. Detaliile despre acest spectacol de televiziune sunt deocamdata confidentiale. ""Este o idee foarte simpla aflata la baza unui concept la fel de simplu. In mod uimitor, aceasta idee nu a mai fost pusa in practica pana in prezent"", a declarat RJ Cutler, coproducator, alaturi de Robert De Niro, al viitoarei emisiuni.
Somatie - Britney, la slabit!
Reprezentantii studioului de inregistrari cu care lucreaza Britney Spears i-au spus cantaretei sa slabeasca si sa incerce sa-si imbunatateasca imaginea. De la nasterea primului ei copil, Sean Preston, in 2005, Britney s-a ingrasat foarte mult, fapt care i-a determinat pe cei de la studioul ei de inregistrari sa-i dea un ultimatum. Acestia i-au spus actritei ca daca nu slabeste si nu incearca sa-si imbunatateasca imaginea, cariera ei va ajunge intr-un punct mort. Britney nu se mai afla in topul 100 al celor mai sexy femei din lume, realizat de cititorii revistei FHM. Cu doi ani in urma, in 2004, Britney a fost aleasa cea mai sexy femeie din lume de cititorii revistei.
Clasament - Zürich, viata de calitate
Zürich este orasul cu cea mai inalta calitate a vietii in anul 2006, in timp ce, pentru al treilea an la rand, Bagdad se afla la antipod, cu cele mai slabe conditii de viata, conform unui nou studiu, preluat de Rompres. Geneva si Vancouver au ocupat locurile doi si trei intr-un top de 215 orase intocmit de compania de resurse umane Mercer, iar de cealalta parte Bangui (republica centrafricana) si Brazzaville (capitala Republicii Congo) tin de urat Bagdadului, pe ultimele locuri. La intocmirea acestui top, Mercer are in vedere 39 de factori de calitate a vietii, de la stabilitatea politica pana la scoli, baruri, restaurante si mediu.
Vis - Adolescent la Polul Nord
Un adolescent din Marea Britanie va porni in expeditie spre Polul Nord, in dorinta de a deveni cea mai tanara persoana care a reusit aceasta performanta. Mai mult, Jordan Maguire (15 ani) are la dispozitie doar doua saptamani, intrucat mai are niste examene de dat la scoala sa din Glasgow. ""Sunt putin stresat de examene, insa sa ajung la Polul Nord este mult mai important pentru viitorul meu, decat notele pe care le voi obtine"", a marturisit baiatul.
Amenda - A traversat prea incet
O batranica de 82 de ani din Statele Unite a fost amendata cu 114 dolari, dupa ce a traversat strada prea incet. Mayvis Colyle a declarat ca a inceput sa treaca bulevardul Foothill din San Frenando Valley pe culoarea verde, dar pana a ajuns la celalalt trotuar se facuse, deja, rosu. Drept pentru care, ofiterul care veghea buna desfasurare a traficului a considerat ca batrana a obstructionat circulatia.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.