Gata. S-a dus pe apa Sambetei dreptul la a visa asa, la nesfarsit. Nu ti se mai poate prelinge linistita iedera din buric. Pentru ca nu stiu care specialisti (iar ei, vigilentii) au stabilit ca ""o persoana obisnuita are 1.460 de vise intr-un an"
Gata. S-a dus pe apa Sambetei dreptul la a visa asa, la nesfarsit. Nu ti se mai poate prelinge
linistita iedera din buric.
Pentru ca nu stiu care specialisti (iar ei, vigilentii) au stabilit ca
""o persoana obisnuita are
1.460 de vise intr-un an"".
Parca am fi intr-o inchisoare a viitorului, ai carei gardieni
nu fac altceva decat sa strecoare, cu desavarsita abilitate,
in creierele detinutilor, numere
in loc de vise. Mai vin si medicii, care ne indica: cand visam, se ard peste 30% din calorii! Unde e tandretea tocurilor de pantofi rosii transformate in sarut pe ureche?
De savoarea unei masti venetiene purtate de dragul privirii ce sa mai vorbim? (specific: aceste chestii cu semnul intrebarii pot fi vise pe care fiecare le-a avut sau le poate avea la un moment dat...). Poate au
dreptate desteptii care au numarat visele unui an. Uite asa ne aduc cu picioarele pe pamant tocmai acum, cand s-au implinit 14 ani de cand Sharon Stone a desfacut prima oara picioarele pe ""marele ecran""!
Iar contabilizari. Pe cand nu stiu
cati ani de la prima desfacere de slit? A, dar am omis ceva important: specialistii spun ""o persoana obisnuita"". Neobisnuitii ar putea avea sansa celui de-al 1.461-lea vis. Si, atunci cand vor fi puscariasi ai viitorului, isi vor transforma himera numerica in cheie de argint, evadand acolo unde vrejul de fasole, incolacit precum o parsiva Kamasutra, poate indeplini orice dorinta. Si, uite asa, ar cadea din visul numeric in visul haotic, amagindu-se. Tot e bine. Obisnuitii ar prefera linistea comoditatii in locul vioaiei amagiri. Totusi, care ar putea fi al 1.461-lea vis al Sharonei? Poate sa-si tina picioarele strans lipite, precum o scolarita...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.