Desi nu s-au terminat filmarile la pelicula "Misiune Imposibila III", producatorii au deja de-a face cu incidente neplacute. Un cascador care sustine ca a suferit arsuri in timpul filmarilor la "Misiune Imposibila III" l-a dat in judecata pe Cruise,
Desi nu s-au terminat filmarile la pelicula "Misiune Imposibila III", producatorii au deja de-a face cu incidente neplacute. Un cascador care sustine ca a suferit arsuri in timpul filmarilor la "Misiune Imposibila III" l-a dat in judecata pe Cruise, sustinand ca incidentul i-a distrus viata sexuala.
Scott Wheatley s-a ales cu arsuri de gradul trei, pe o suprafata de 60% din corp, dupa o cascadorie cu o explozie.
Cascadorul a subliniat ca accidentul i-a pus capat carierei si ca ranile ii provoaca dureri continue. Wheatley a fost ranit dupa ce o explozie controlata de la distanta a esuat si o masina a sarit in aer chiar langa el. El a specificat in plangerea depusa la tribunal ca nu a primit costum de protectie impotriva focului si la filmari nu s-a asigurat prezenta pompierilor care sa intervina imediat.
Wheatley a dat in judecata compania lui Tom Cruise, Cruise/Wagner Productions, precum si Paramount Pictures, cerand daune, insa nu a fost data publicitatii suma revendicata de victima.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.