Un japonez, care a reusit sa se strecoare, in noaptea de joi spre vineri, intr-un imobil din Osaka, de unde intentiona sa fure, a fost surprins in flagrant de 20 de luptatori de sumo, care locuiau si se antrenau in cladirea respectiva, informeaza Med
Un japonez, care a reusit sa se strecoare, in noaptea de joi spre vineri, intr-un imobil din Osaka, de unde intentiona sa fure, a fost surprins in flagrant de 20 de luptatori de sumo, care locuiau si se antrenau in cladirea respectiva, informeaza Mediafax. Konoshin Kawabata nu a realizat ca imobilul era resedinta si baza de antrenament a unei echipe de sumo. In timp ce mergea prin casa in intuneric, Kawabata a fost oprit de un barbat cu inaltimea de 1,80 metri si de 131 de kilograme. "Instinctiv, corpul meu a luat pozitia de lupta. L-am prins pe barbat si l-am strans in brate", a declarat luptatorul de sumo Dewanosato. In timp ce il imobiliza pe hot, luptatorul striga la acesta. Treziti de strigate, alti luptatori au sosit imediat in incaperea in care se aflau hotul ingrozit si Dewanosato. Hotul, un somer in varsta de 48 de ani, a fost dus la comisariatul de politie. "Mai intai, m-a prins un barbat foarte mare. Cand a fost aprinsa lumina, eram inconjurat de 20 de luptatori. Am crezut ca am halucinatii", a marturisit Kawabata. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.