Prince a ajuns pe locul 1 in clasamentul american, pentru prima oara in 17 ani. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cea mai recenta piesa a starului din anii '80, "3121", este, totodata, prima sa melodie care debuteaza pe locul 1 in Billboard 200
Prince a ajuns pe locul 1 in clasamentul american, pentru prima oara in 17 ani. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cea mai recenta piesa a starului din anii '80, "3121", este, totodata, prima sa melodie care debuteaza pe locul 1 in Billboard 200.
Artistul, in varsta de 47 de ani, care si-a lansat cariera in urma cu aproape 30 de ani, a intrat ultima oara in top cu o piesa de pe coloana sonora a filmului "Batman", din 1989.
Potrivit sursei citate, la inceputul acestei luni, Prince a fost implicat intr-un proces, fiind acuzat ca si-a pictat locuinta, inchiriata cu 40.000 de dolari pe luna, cu dungi roz. (Click News)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.