In perioda 30 martie - 1 aprilie, RomTelecom a prezentat, in cadrul "Arenelor Carierei", una dintre cele mai tentante oferte pentru tinerii care vor sa lucreze in cadrul companiei. Astfel, acesta se afla printre primii trei ofertanti care au particip
In perioda 30 martie - 1 aprilie, RomTelecom a prezentat, in cadrul "Arenelor Carierei", una dintre cele mai tentante oferte pentru tinerii care vor sa lucreze in cadrul companiei. Astfel, acesta se afla printre primii trei ofertanti care au participat la eveniment, RomTelecom prezentand un total de 150 locuri vacante care s-au dovedit a fi foarte tentante. Reprezentantii companiei au incurajat tinerii pretendenti sa faca parte din "familia" RomTelecom mai ales prin faptul ca "pentru a deveni angajat al companiei nu trebuie neaparat o experienta in domeniu sau alte diplome pentru atestare profesionala in domeniu. Avem nevoie doar de curaj si calitate", a declarat Vasile Voicu, director al Diviziei Servicii de Date & Internet. RomTelecom a pus la bataie urmatoarele posturi: Vanzari, Marketing, IT&C, Customer Care, Inginerie, Financiar, Secretariat/Administrativ. Potrivit lui Voicu, potentialii viitori angajati vor beneficia, pe langa salariul motivant, de autoturism, telefon mobil, laptop, prime, prima de vacanta si alte bonusuri. RomTelecom este unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii din Romania, cu o experienta indelungata in domeniu. Numarul clientilor companiei se ridica la mai mult de 4 milioane, la nivel national. Compania este segmentata in sapte directii regionale, cu aproximativ 4,3 milioane de linii in serviciu, dintre care 80% sunt digitale si 90% automate, cu peste 50.000 de telefoane publice in intreaga tara si peste 30.000 km de fibra optica instalata. Aflat la a doua editie, Arenele Carierei a atras 65 dintre cele mai importante companii din toate domeniile - care produc la un loc 11% din PIB - sa sustina prezentari si seminarii si sa-si prezinte cele peste 400 de posturi in cadrul standurilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.