La o investitie de cel putin 50 milioane euro, statul roman va acorda facilitati pentru crearea de locuri de munca, trainingul personalului, cercetare-dezvoltare, potrivit unui proiect de lege anuntat de vicepremierul George Copos in cadrul unui semi
La o investitie de cel putin 50 milioane euro, statul roman va acorda facilitati pentru crearea de locuri de munca, trainingul personalului, cercetare-dezvoltare, potrivit unui proiect de lege anuntat de vicepremierul George Copos in cadrul unui seminar, informeaza Amos News. In forma actuala, marile investitii sunt considerate cele cu o valoare cuprinsa intre 50 si 400 milioane euro. Astfel, plafonul marilor investitii se ridica de la 1 milioane euro, cat este in legislatia actuala, la 50 milioane euro. Investitorii ar putea beneficia de reducerea taxei pe valoare adaugata la importul de materii prime, eliminarea taxelor vamale pentru diverse echipamente, deducerea unei cote suplimentare de 20%.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.