Supermodelul Naomi Campbell a fost retinuta, joi, de politia din New York, fiind acuzata ca si-a lovit menajera cu un telefon mobil, au afirmat surse din cadrul politiei, transmite Mediafax. Politistii au vizitat victima la spital, dupa care au chest
Supermodelul Naomi Campbell a fost retinuta, joi, de politia din New York, fiind acuzata ca si-a lovit menajera cu un telefon mobil, au afirmat surse din cadrul politiei, transmite Mediafax. Politistii au vizitat victima la spital, dupa care au chestionat-o pe Naomi la domiciliul ei. Politia a descris victima drept o femeie de origine hispanica, in varsta de 41 de ani. Naomi Campbell a fost retinuta la un comisariat din New York, in asteptarea audierilor la unui tribunal din Manhattan. Supermodelul a negat, in fata judecatorilor, ca si-ar fi agresat menajera. Avocatii lui Campbell sustin ca femeia vrea sa se razbune pe topmodel pentru ca a dat-o afara, potrivit BBC News Online. Nu ar fi prima data cand Naomi ar fi acuzata de comportament agresiv, ea fiind cunoscuta pentru temperamentul coleric. In 2000, modelul a pledat vinovata in fata unui tribunal canadian, ca ar fi agresat-o, in urma cu doi ani pe asistenta ei, Georgina Galanis. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.