Sticlarie, portelanuri, carti, ceasuri sau picturi de colectie isi cauta astazi noi stapani. Cum Sarbatorile Pascale sunt aproape, printre ""maruntisurile"" scoase la licitatie in aceasta dimineata de Casa Monavissa se numara trei casete decorat
Sticlarie, portelanuri, carti, ceasuri sau picturi de colectie isi cauta astazi noi stapani.


Cum Sarbatorile Pascale sunt aproape, printre ""maruntisurile"" scoase la licitatie in aceasta dimineata de Casa Monavissa se numara trei casete decorative in forma de ou. Una este confectionata din portelan decorat cu motive florale si are un pret de catalog de 60 de lei noi. Celelalte doua sunt din argint decorat cu email policrom si filigran si valoreaza 5.300 de lei noi, respectiv 5.600 de lei noi.
DECORATIVE. Casa Monavissa scoate la licitatie si cinci flacoane de parfum, o masca Bolero, Legrain, Vatel din sticla transparenta si matisata, evaluate la 120-140 de lei noi. Cei care iubesc ceasurile pot alege, dupa gust, unul de masa sau unul de mana. Cea mai mare valoare de catalog - 16.800 de lei noi - o are un ceas pendula de semineu de la sfarsitul secolului al XIX-lea si al carui mecanism merge ca uns. Foarte frumos si ceva mai ieftin - 10.000 de lei - este un ceas de mana Mariza, din platina, decorat cu 64 de diamante taiate briliant.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.