Parintii sorei Irina Cornici, ucisa in chinuri groaznice anul trecut la Manastirea "Sfanta Treime" din localitatea vasluiana Tanacu, au anuntat ca vor solicita despagubiri de la barbarul Daniel Corogeanu si cele patru complice ale sale. Elena si Cost
Parintii sorei Irina Cornici, ucisa in chinuri groaznice anul trecut la Manastirea "Sfanta Treime" din localitatea vasluiana Tanacu, au anuntat ca vor solicita despagubiri de la barbarul Daniel Corogeanu si cele patru complice ale sale. Elena si Costica Antochi sunt nemultumiti de modul de desfasurare a anchetei in acest caz si considera justificata cererea de despagubire din moment ce nimeni nu o mai poate intoarce din morti pe tanara maicuta. Mai mult, acestia spun ca fata lor a avut o suma de bani stransa in urma muncii sale din Germania, bani de care nimeni nu mai stie nimic. "Daca ei au luat viata fetei noastre, plina de viata, de ce sa nu plateasca?! Unde sunt banii adusi din Germania pe munca ei? Ne-au dat cinci milioane de lei la inmormantare, spunandu-ne ca aia erau toti banii ei. Si-au batut joc de noi si, de aceea, vom cere in instanta sa ne dea banii Irinei pentru a o pomeni. Suntem nemultumiti ca se tot taraganeaza pedepsirea lor, dar avem speranta in Dumnezeu ca o sa plateasca pana la urma", a declarat, citat de Mediafax, Costica Antochi, tatal vitreg al Irinei Cornici.
Pe de alta parte, parintii fetei nu-si explica de ce fostele maicutele si asa-zisul preot de la manastirea unde era adapostita fiica lor nu au lasat-o sa plece din nou la munca in strainatate, desi avea deja un contract semnat cu o familie de medici din Germania. Cei doi cred ca scopul acestora nu a fost altul decat acela de a-i lua cei peste 4000 de euro pe care ii castigase fata tot in Germania in urma cu un an de la moartea ei, la aceeasi familie de medici. Banii se aflau la o familie din judetul Caras-Severin unde tanara Irina Cornici a stat inainte de a veni la manastirea din localitatea vasluina Tanacu. Dupa cum se stie, procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, in urma reaudierilor de la Parchetul Tribunalului Vaslui, schimbarea incadrarii juridice in cazul fostului preot Daniel Corogeanu de la Manastirea "Sfanta Treime" din Tanacu si a celor patru foste maicute, renuntand la acuzatia de omor deosebit de grav. Astfel, anchetatorii ii acuza pe cei cinci de lipsire de libertate urmata de moartea victimei. (G. TARATA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.