Regizorul Claudiu Goga monteaza in aceasta stagiune o piesa de Eugene Ionesco la Teatrul de Comedie. "Delir in doi" este o piesa intr-un act scrisa de Eugene Ionesco in 1962, avand ca tema eterna comedie a cuplului - punct de plecare in multe dintre
Regizorul Claudiu Goga monteaza in aceasta stagiune o piesa de Eugene Ionesco la Teatrul de Comedie. "Delir in doi" este o piesa intr-un act scrisa de Eugene Ionesco in 1962, avand ca tema eterna comedie a cuplului - punct de plecare in multe dintre piesele dramaturgului. Ea si El devin personaje antagonice prinse intr-un conflict delirant, devenit pur si simplu mod de existenta. Dincolo de cei patru pereti ai dormitorului conjugal, razbate un univers aflat de asemenea intr-un etern si absurd conflict. Spectacolul ii aduce in fata publicului pe Mirela Oprisor (Ea), Dragos Huluba (El) si Mihaela Macelaru (Soldatul). Spre deosebire de "Ce formidabila harababura!", care se joaca la Sala Mare, "Delir in doi" ("Délire a deux") va avea avanpremiera duminica la Sala Studio. Cele doua piese vor putea fi vazute, saptamana viitoare, la editia de anul acesta a Festivalului Comediei Romanesti, organizat de Teatrul de Comedie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.