Grupul britanic The Rolling Stones va concerta pe 13 iunie la Sankt Petersburg pe stadionul Kirov, construit pe vremea lui Stalin. Acesta va fi ultimul moment de glorie al edificiului inainte de a fi demolat, a anuntat, vineri, presa rusa, transmite
Grupul britanic The Rolling Stones va concerta pe 13 iunie la Sankt Petersburg pe stadionul Kirov, construit pe vremea lui Stalin. Acesta va fi ultimul moment de glorie al edificiului inainte de a fi demolat, a anuntat, vineri, presa rusa, transmite Mediafax. Stadionul are 60.000 de locuri, iar organizatorii rusi au reusit, dupa lungi negocieri, ca preturile biletelor sa fie relativ accesibile, intre 30 si 75 de euro. Se vor vinde si cateva locuri mai bune, cu 150 de euro fiecare.
Circa 5000 de bilete vor fi puse in vanzare in Finlanda si la Moscova, potrivit cotidianului Kommersant. In caz de vreme urata, norii vor fi dispersati cu ajutorul unor avioane speciale, cum se face la Moscova la defilarile importante. Concertul este programat cu o luna inainte de un alt eveniment important gazduit de Sankt Petersburg, Summitul G8, clubul celor mai puternice opt tari ale lumii, ce se va desfasura intre 15 si 17 iulie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.