In timpul Cupei Mondiale din Germania, selectionerul Carlos Alberto Parreira nu intentioneaza sa infraneze instinctele elevilor sai nici in materie de dans, dar nici in ceea ce priveste sexul. Brazilienilor le place distrac-tia. Si pe teren, si in
In timpul Cupei Mondiale din Germania, selectionerul Carlos Alberto Parreira nu intentioneaza sa infraneze instinctele elevilor sai nici in materie de dans, dar nici in ceea ce priveste sexul.

Brazilienilor le place distrac-tia. Si pe teren, si in afara lui. Nu intamplator ii vezi dansand samba pe aeroport sau transformand un simplu antrenament intr-un veritabil spectacol de jonglerii cu mingea.
LIBERTATE. Campionatul Modial de fotbal de la vara nu poate reprezenta un motiv de abstinenta. Ronaldo si coechipierii vor avea voie sa isi viziteze sotiile sau logodnicele de cate ori doresc. ""Nu cred ca sexul poate dauna in vreun fel, ba chiar cred ca e un antistres. Sexul face bine chiar si inaintea meciurilor. Sunt alte lucruri care fac rau. In plus, dupa partide, e util sa cante si sa danseze"", a explicat selectionerul Braziliei, Carlos Parreira. Astfel, Ronaldo va putea sa-si ia in Germania logodnica, Raica Oliveira, iar Adriano va fi alaturi de Danielle, care este insarcinata si urmeaza sa nasca in curand.
IRONII. Actualul selectioner al Braziliei a decis sa mearga pe un drum diametral opus fata de cel urmat de predecesorul sau, Luis Felipe Scolari, care in Japonia si Coreea de Sud le-a interzis jucatorilor atat sexul, cat si orice alta forma de divertisment. O decizie care atunci a starnit o reactie ironica din partea lui Edilson: ""Asta inseamna ca o sa-mi iau o papusa gonflabila. Bine ca ne dau camere single"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.