In tara
In jumatatea de nord-vest a tarii cerul va deveni mai mult noros si va ploua pe arii extinse in Banat, Crisana, Maramures si Transilvania, si local in Oltenia si nordul Moldovei, iar spre seara aria ploilor se va restrange catre
In tara
In jumatatea de nord-vest a tarii cerul va deveni mai mult noros si va ploua pe arii extinse in Banat, Crisana, Maramures si Transilvania, si local in Oltenia si nordul Moldovei, iar spre seara aria ploilor se va restrange catre regiunile estice. In nord-vest si la munte cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in Campia de Vest, pe litoral si in zona inalta de munte. Temperaturile minime se vor situa intre 4 si 8 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade.
La Bucuresti
Cerul va fi noros in primele ore, cand va ploua, apoi va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 7-8 grade. Temperatura maxima va fi in jur de 22 de grade.
Sursa: Internet


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.