Concesionarii din Delta Dunarii ameninta sa depuna mai multe plangeri penale impotriva Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) si Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura in urma abuzurilor facute de cele doua institutii si
Concesionarii din Delta Dunarii ameninta sa depuna mai multe plangeri penale impotriva Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) si Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura in urma abuzurilor facute de cele doua institutii si de functionarii lor.

ARBDD, institutie care s-a remarcat pana anul trecut doar prin diplome si distinctii internationale primite pentru activitatea desfasurata, este acum tarata prin tribunale si sa piarda fiecare proces care i se intenteaza.
Plangerile se refera la abuzul functionarilor publici, care nu au eliberat documentele necesare pentru ca firmele concesionare din Delta sa isi poata desfasura activitatea pe anul 2006. Curtea de Apel Constanta a obligat cele doua institutii sa emita documentele. Ramane de vazut care va fi sanctiunea interna pe care sefii de la Mediu si Agricultura le vor lua pentru subalternii lor, Paul Cononov (foto) (seful ARBDD) si Gheorghe Stefan (seful ANPA). (Alexandru Nastase)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.