Cine a mers ieri la munte a avut parte de mult soare, dar si de o zapada numai buna pentru schi. Cel mai populat loc din Poiana Brasov a fost insa terasa din fata cabanei Postavaru, datorita vinului fiert. Zi minunata pentru schiorii care au av

Cine a mers ieri la munte
a avut parte de mult soare, dar si de o zapada numai buna pentru schi. Cel mai populat loc din Poiana Brasov a fost insa terasa din fata cabanei Postavaru, datorita vinului fiert.

Zi minunata pentru schiorii care au avut ieri inspiratia sa aleaga Poiana Brasov pentru a se distra. Zapada inca nu s-a topit, astfel ca toate partiile s-au prezentat intr-o stare buna.
CONDITII. Inca de la prima ora, turistii au urcat pe Masivul Postavaru pentru a profita din plin de cerul senin si de soarele generos. Faptul ca temperaturile au crescut in saptamana ce se incheie azi s-a observat si aici. Zapada nu a mai fost afanata decat in foarte putine locuri, pe multe portiuni schiorii avand probleme din cauza ghetusului.
PLAJA. Spre deosebire de week-end-urile trecute, coada le teleschiul Ruia a disparut, numarul celor de pe partie fiind mai mic. Cel mai populat loc din Poiana Brasov a fost ieri terasa din fata cabanei Postavaru. Opriti sa bea un pahar cu vin fiert, turistii stau la bustul gol si se bronzeaza. Plaja de la Mamaia parca s-a mutat la 1.600 de metri altitudine. Locul nisipului fin a fost luat de zapada lucioasa, de care nu vrea nici un schior sa scape.

Sinaia - Zi splendida si in Valea Dorului

Schiorii care prefera Sinaia au avut ieri parte de cea mai buna zi din acest sezon. Telescaunul care face legatura intre Cota 1.400 si Cota 2.000 a functionat perfect, astfel ca turistii nu au mai stat la coada la vechea telecabina. In Valea Dorului a fost o adevarata sarbatoare. Soarele si-a facut simtita prezenta, astfel ca unii schiori au preferat sa schieze doar in tricou, renuntand la gecile groase, folosite pana acum. Statiunea prahoveana este recunoscuta in lumea schiorilor pentru faptul ca aici se poate schia chiar si in luna mai.

Mogosa - Agitatie si in Maramures
Vremea frumoasa nu ii sperie pe schiori. Un exemplu in acest sens il reprezinta si statiunea Mogosa, din judetul Maramures. Partia de acolo, una dintre cele mai bune din tara,
a fost ieri plina de schiori, care au profitat de stratul gros de zapada
si de faptul ca pista nu a fost
foarte ""vizitata"" in aceasta iarna.

TRENURILE ZAPEZII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.