Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, s-a intalnit, ieri, cu Adrian Nastase, fostul presedinte al institutiei, pentru a discuta procedurile de preluare a mandatului, informeaza un comunicat al Serviciului de presa al Camerei Deput

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, s-a intalnit, ieri, cu Adrian Nastase, fostul presedinte al institutiei, pentru a discuta procedurile de preluare a mandatului, informeaza un comunicat al Serviciului de presa al Camerei Deputatilor. Potrivit sursei citate, spre deosebire de Legea raspunderii ministeriale, care prevede un protocol de predare-primire a mandatului, Regulamentul Camerei Deputatilor nu contine nici o referire la o procedura similara. "In consecinta, actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu a luat act de faptul ca fostul presedinte, Adrian Nastase nu a lasat in lucru chestiuni de natura administrativa, financiara sau legislativa, toate acestea fiind finalizate inainte de incheierea mandatului", se arata in comunicat. De asemenea, conform art.33 alin. h) din Regulamentul Camerei Deputatilor, Adrian Nastase va prezenta plenului "raportul justificativ asupra utilizarii fondului presedintelui" pe anul 2005.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.