In aceasta noapte vom dormi mai putin cu o ora, pentru ca Romania trece la ora de vara. Ceasurile vor fi programate cu o ora inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, iar ziua de maine va fi cea mai scurta zi din an, cu numai 23 de ore. Revenirea la ora E
In aceasta noapte vom dormi mai putin cu o ora, pentru ca Romania trece la ora de vara. Ceasurile vor fi programate cu o ora inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, iar ziua de maine va fi cea mai scurta zi din an, cu numai 23 de ore. Revenirea la ora Europei Centrale se va face la data de 29 octombrie. Schimbarea nu va afecta insa mersul trenurilor. CFR Calatori a anuntat ca trenurile vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de iarna pana in noaptea de 25 - 26 martie ora 3.00, care devine ora 4.00. Dupa aceasta ora (4.00), vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara. Orarul de vara a fost introdus in tara noastra in anul 1931, astfel incat principalele activitati umane sa se desfasoare cat mai mult posibil pe lumina naturala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.