Constructorul japonez Mazda a reusit un record absolut in istorie, construind un milion de exemplare Mazda6 (foto), in numai patru ani si o luna. Lansat in februarie 2002, acest model a castigat peste 110 premii auto pe plan mondial si este una d
Constructorul japonez Mazda a reusit un record absolut in istorie, construind un milion de exemplare Mazda6 (foto), in numai patru ani si o luna.

Lansat in februarie 2002, acest model a castigat peste 110 premii auto pe plan mondial si este una dintre cele mai fiabile masini japoneze. Compania nipona a imbunatatit modelul Mazda6 prin introducerea unui facelift, precum si versiunea super sport, Mazda6 MPS. Marca japoneza este destul de apreciata si in Romania, unde au fost comercializate 420 de masini anul trecut. Marele dezavantaj al modelelor Mazda este acela ca sunt construite in Japonia si au taxe vamale foarte ridicate. Preturile Mazdei6 in tara noastra pornesc de la 16.390 de euro, fara taxe, pentru echiparea de baza si pot ajunge pana la 22.890 euro, fara taxe, pentru cea de top.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.