B1 TV a programat in acest week-end un eveniment muzical de exceptie. Megashow-ul 100% live "Big L.A. Show", sustinut de cunoscutii muzicieni de la The Wright Thing, va fi difuzat duminica, incepand cu ora 18.00, si va reprezenta o surpriza placu
B1 TV a programat in acest week-end un eveniment muzical de exceptie. Megashow-ul 100% live "Big L.A. Show", sustinut de cunoscutii muzicieni de la The Wright Thing, va fi difuzat duminica, incepand cu ora 18.00, si va reprezenta o surpriza placuta pentru toti aceia care iubesc muzica de calitate.
Spectacolul, realizat la initiativa Luminitei Anghel, i-a mai avut pe scena pe Andra, Emanuel si Brad Vee Johnson (ex-Boney M). Performanta lor live a meritat toate eforturile, si asta deoarece campania antiplayback care a prilejuit evenimentul s-a bucurat de sprijinul mai multor personalitati autohtone, printre care Catalin Maruta, Lavinia Sandru etc.
The Wright Thing, care imbina armonios si interactiv toate stilurile musicale: soul, R'n'B, jazz, hip-hop, pop, gospel si care a acompaniat pana acum nume mari din muzica internationala, a demonstrat si la noi in tara ce inseamna virtuozitatea artistica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.