Directorul general al Formula One Group, Bernie Ecclestone, si-a dat acordul pentru ca Marele Premiu al Japoniei sa aiba loc, din sezonul viitor, pe circuitul Fuji, care se afla in proportie de 93,4 la suta in proprietatea Toyota, a anuntat construct
Directorul general al Formula One Group, Bernie Ecclestone, si-a dat acordul pentru ca Marele Premiu al Japoniei sa aiba loc, din sezonul viitor, pe circuitul Fuji, care se afla in proportie de 93,4 la suta in proprietatea Toyota, a anuntat constructorul nipon de automobile, informeaza AFP.
Circuitul Fuji, aflat la poalele muntelui cu acelasi nume, a fost renovat pentru a satisface cerintele Federatiei Internationale de Automobilism (FIA) si a primit acceptul forului mondial in luna ianuarie.
"Speram ca acest Grand Prix va fi inceputul unei noi ere in istoria Formulei 1", a afirmat Ecclestone. In prezent, Marele Premiu al Japoniei se desfasoara la Suzuka, la 300 de kilometri de Tokyo, pe un circuit apartinand Honda. Grand Prix-ul Japoniei, penultima cursa a sezonului, va avea loc in 8 octombrie. Circuitul Fuji, inaugurat in 1965, a gazduit pana in prezent doua curse de Formula 1, in 1976 si 1977.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.