Intr-o conferinta de presa sustinuta ieri, managerul general al echipei Poli Timisoara, Gica Hagi, recunoaste ca partida cu Steaua va fi una dificila pentru formatia pe care o pregateste. "Este un meci contra unui adversar despre care nu mai are rost
Intr-o conferinta de presa sustinuta ieri, managerul general al echipei Poli Timisoara, Gica Hagi, recunoaste ca partida cu Steaua va fi una dificila pentru formatia pe care o pregateste. "Este un meci contra unui adversar despre care nu mai are rost sa spun ce valoare are. Steaua e o formatie greu de batut pe terenul ei. Este o trupa matura, cu experienta. Disputa cu Steaua inseamna o deplasare importanta. Vom incerca sa dam tot ce avem mai bun din noi. Atmosfera din lot este una buna si exista optimism datorita inceputului excelent de retur", sustine fostul capitan al nationalei Romaniei. Totodata, Hagi a mai precizat ca se asteapta ca meciul de duminica seara sa fie un adevarat spectacol fotbalistic: "Sper ca in acest spectacol protagonisti sa fim noi. Din punctul meu de vedere, nu avem nici o presiune. Mergem la Bucuresti optimisti, cu incredere ca putem obtine un rezultat pozitiv. Acest joc face parte din procesul nostru de constructie si formare si, din acest punct de vedere, este un test foarte bun". Antrenorul banatenilor a tinut sa mentioneze ca "de Steaua nu trebuie sa iti fie frica, ci sa o respecti. Dar nu prea mult, fiindca atunci dai in cealalta parte. Intalnim, asa cum am mai spus, o echipa matura, cu un lot valoros, construit in trei-patru ani. Dar si noi avem atuurile noastre, avem un lot bun, cu multe alternative. Acum suntem pe un drum bun, dar ne aflam inca la inceput. Sper sa continuam acest drum cu o evolutie remarcabila duminica si cu un rezultat pe masura".
La ultimul antrenament sustinut de componentii formatiei Poli Timisoara inaintea deplasarii spre Bucuresti, singurii jucatori cu probleme au fost Mansour si Constantinescu. Primul a acuzat o mai veche pubalgie, in timp ce Constantinescu a avut ceva dureri la genunchiul stang, insa se spera ca ei sa fie refacuti pana duminica seara.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.