Dinamo a invins la Constanta in ultimele secunde, prin golul lui Zicu, la capatul unui meci in care galeria bucurestenilor a fost evacuata de pe stadion din minutul 12. Venita pe malul marii cu intentia declarata de a-si consolida prima poziti
Dinamo a invins la Constanta in ultimele secunde, prin golul lui Zicu, la capatul unui meci in care galeria bucurestenilor a fost evacuata de pe
stadion din minutul 12.


Venita pe malul marii cu intentia declarata de a-si consolida prima pozitie a clasamentului, Dinamo a castigat atunci cand toata lumea credea ca meciul cu Farul urma sa se termine indecis.
BATAIE. La numai cateva minute dupa inceperea partidei, intre suporterii dinamovisti si fortele de ordine a izbucnit o bataie crunta. Iritati de faptul ca jandarmii nu le-au permis sa-si puna pe gard steagurile si bannerele cu care venisera la Constanta, ultrasii ""cainilor rosii"" au detonat o petarda, moment in care scutierii au intervenit in forta, evacuand galeria din incinta stadionului. Incidentele au continuat timp de mai multe minute, interval in care suporterii au ripostat aruncand cu scaune in fortele de ordine.
MECI. Desi se parea ca partida catre un rezultat de egalitate, rezerva de lux Ianis Zicu a dat lovitura in ultimul minut regulamentar. Dupa gol, nervii au cedat, Zicu fiind eliminat, acesta fiind urmat si de constanteanul Lungu. Meciul nu s-a oprit insa aici, in cel de-al saptelea minut de prelungiri gazdele reusind sa inscrie prin Gurita, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.