Fara victorie la Bistrita in intreaga istorie a clubului, Argesul lui Cartu este decis sa schimbe traditia. "Trebuie sa recuperam punctele pierdute cu Rapid. De asemenea, trebuie sa recuperam si timpul pierdut in 13 ani, perioada in care FC Arges n-a
Fara victorie la Bistrita in intreaga istorie a clubului, Argesul lui Cartu este decis sa schimbe traditia. "Trebuie sa recuperam punctele pierdute cu Rapid. De asemenea, trebuie sa recuperam si timpul pierdut in 13 ani, perioada in care FC Arges n-a castigat niciodata la Bistrita", a spus ieri Cartu, antrenorul pitestenilor. Cartu spera sa nu se mai repete nici episodul din sezonul trecut, cand a parasit banca tehnica si s-a plimbat printr-un parc din apropiere! "A fost modul meu de a protesta impotriva prestatiei sub asteptari a jucatorilor mei si trebuie sa recunosc ca m-am gandit atunci si la lucruri necurate. Cand esti condus cu 2-0 dupa 15 minute si dupa ce o saptamana intreaga s-a vorbit de incorectitudinea jocului, e normal sa ai o reactie de acest gen. Dar am analizat mai bine golurile primite si recunosc ca am exagerat. Acum nu mai ies la plimbare in parc, pentru ca am auzit ca ploua la Bistrita", a spus Cartu.
In schimb, gazdele sunt mult mai tensionate. Gloria n-a reusit decat un punct in acest retur si pierde din avantajul fata de echipele care sunt amenintate cu retrogradarea. "Echipa este tanara si este mult de munca. Totusi, cred ca facem o treaba buna, iar o victorie cu Argesul ne-ar readuce incredere", a spus antrenorul bistritenilor, Sabau. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.