Prin validarea noii componente a Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) aceasta institutie va iesi din amorteala in care a intrat si va raspunde cerintelor pentru care a fost creat, considera presedintele Curti
Prin validarea noii componente a Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) aceasta institutie va iesi din amorteala in care a intrat si va raspunde cerintelor pentru care a fost creat, considera presedintele Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, Bogdan Olteanu, subliniind ca nu trebuie sa li se mai permita fostilor securisti sa conduca Romania. El subliniaza, intr-un comunicat transmis, ieri, Agentiei Rompres, ca deconspirarea politiei politice si accesul la arhive reprezinta o prioritate pentru liberali. "CNSAS trebuie sa devina unul dintre pilonii procesului de reformare a clasei politice, dar si a societatii romanesti per ansamblul sau. Consider ca avem, si am personal, datoria morala fata de oamenii care au avut de suferit de pe urma terorii fostei Securitati sa scoatem adevarul la lumina", declara Bogdan Olteanu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.