Cu ocazia aniversarii a 16 ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii, lt.col. Florian Coldea, prim adjunct al Directorului Serviciului Roman de Informatii, a fost inaintat la gradul de colonel. Cu acelasi prilej, un numar de 198 de ofiter
Cu ocazia aniversarii a 16 ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii, lt.col. Florian Coldea, prim adjunct al Directorului Serviciului Roman de Informatii, a fost inaintat la gradul de colonel. Cu acelasi prilej, un numar de 198 de ofiteri din unitatile centrale si teritoriale ale Serviciului Roman de Informatii au fost avansati in grad.
Radu Timofte, directorul SRI, a adresat un mesaj personalulului institutiei cu ocazia aniversarii a 16 ani de la infiintare, in care recunoaste ca, anul trecut, "Serviciul a gestionat cu succes provocari dificile". "Acest moment aniversar vine dupa un an deosebit de solicitant, in care - mai mult decat in oricare dintre cei precedenti - SRI si-a dat masura valorii. Prin calitatea profesionala, tenacitatea si eforturile solidare ale cadrelor sale, Serviciul a gestionat cu succes provocari dificile, gasind - de fiecare data - solutii adecvate pentru problemele atipice cu care s-a confruntat", a mentionat directorul SRI.
Referindu-se la principala misiune a SRI, Radu Timofte a precizat ca "informatia de calitate este - si va ramane - un element indispensabil pentru materializarea intereselor majore ale Romaniei. Avem, de aceea, responsabilitatea de a pune la dispozitia factorilor de decizie informatiile necesare pentru atingerea obiectivelor de modernizare economico-sociala, respectiv de politica externa pe care statul roman si le-a asumat. Trebuie sa fim dinamici si eficienti, sa ne adaptam permanent, sa fim creativi. Nu putem astepta ca altcineva sa ne ofere raspunsurile, ci este necesar ca fiecare dintre noi, indiferent de pozitia in care se afla, sa contribuie la identificarea si promovarea de solutii viabile. Cred cu tarie ca avem inteligenta si determinarea de a atinge obiectivele pe care ni le-am propus si stiu ca putem conta unii pe ceilalti pentru a reusi."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.