Un politist comunitar din Braila, in varsta de 44 de ani, si-a ucis cu sange rece sotia, in varsta de 40 de ani. Desi a fost recent declarat responsabil din punct de vedere psihic la evaluarea profesionala, fiind considerat de superiorii sai si un ca
Un politist comunitar din Braila, in varsta de 44 de ani, si-a ucis cu sange rece sotia, in varsta de 40 de ani. Desi a fost recent declarat responsabil din punct de vedere psihic la evaluarea profesionala, fiind considerat de superiorii sai si un cadru bine pregatit sa lupte impotriva oricarei forme de violenta, Ionel Frangulea si-a ucis cu mai multe lovituri de cutit sotia, dupa care i-a infipt o sabie direct in inima. Dupa ce si-a vazut sotia intr-o balta de sange, cu cutitul si sabia in ea, Frangulea a intrat in panica, stiind ca va trebui sa dea socoteala pentru tot nu doar politiei, ci mai ales propriului fiu, in varsta de 17 ani. Cu constiinta incarcata, barbatul s-a asezat la masa si a scris, la repezeala, un bilet de adio. Vecinii spun ca "simteau" ca mai devreme sau mai tarziu ceva rau tot trebuia sa li se intample celor doi, deoarece ei se aflau in plin proces de divort si se certau ori de cate ori aveau ocazia. Sotia politistului, Carmen Mirela, era o cunostinta mai veche a sectiei de urgenta a spitalului brailean, unde deseori ajungea batuta, cu o mana rupta sau plina de vanatai. Cert este ca Ionel si Carmen se aflau in divort, insa nimeni nu poate banui adevaratul motiv al acestei crime odioase.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.