George Lucas a acceptat sa scrie scenariul pentru serialul de televiziune ""Razboiul Stelelor"", a anuntat producatorul britanic Rick McCullum, citat de BBC online. PRODUCATORUL. ""Suntem deosebit de incantati ca George Lucas a acceptat propune
George Lucas a acceptat sa scrie scenariul pentru serialul de televiziune ""Razboiul Stelelor"", a anuntat producatorul britanic Rick McCullum, citat de BBC online.


PRODUCATORUL. ""Suntem deosebit de incantati ca George Lucas a acceptat propunerea de a face scenariul serialului"", a marturisit bucuros McCullum. Noua productie va avea nu mai putin de 100 de episoade si va cuprinde perioada dintre Episodul III - ""Razbunarea Sith"" si originalul din 1977 (""Star Wars"" - Episodul IV).
""Razboiul stelelor"", unul dintre cele mai populare filme create vreodata, este povestea lui Luke Skywalker. El trebuie sa apere universul de furia diabolicului Darth Vader. Geniul din spatele acestui univers science-fiction care a innebunit o lume intreaga se numeste George Lucas. Mania pe care a declansat-o aceasta pelicula extraordinara a ramas la fel de sesizabila si in ziua de azi. Drept dovada sta comercializarea jucariilor miniaturale realizate dupa indragitele personaje si care aduc fabricantilor acestora profituri de zeci de milioane de dolari anual. Mai mult, la acestea se adauga si veniturile din incasari, in box-office figurand cu un total de 4.323.441.555 de dolari toate seriile din ""Razboiul Stelelor"". Asa stand lucrurile, nu este de mirare ca o data cu demararea proiectului se va duce o lupta indarjita pentru difuzare intre televiziunile britanice. Deja s-au inscris in batalie BBC si ITV. Asta in ciuda faptului ca sumele puse in joc pentru transmiterea serialului sunt de ordinul sutelor de milioane de lire sterline.
ACTORI. In ceea ce priveste distributia, producatorul Rick McCullum a declarat ca nici unul dintre protagonistii seriilor trecute nu va fi implicat in proiect. ""Totul va fi nou, inclusiv distributia. In plus, actorii din filmul original vor fi prea batrani pentru a mai intra in pielea personajelor"", a mai spus McCullum.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.