Magistratii Judecatoriei sectorului 1 au amanat, ieri, pentru data de 5 aprilie, judecarea procesului omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu in dosarul privind constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID) pentru ca avocatul acestuia nu s-a put
Magistratii Judecatoriei sectorului 1 au amanat, ieri, pentru data de 5 aprilie, judecarea procesului omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu in dosarul privind constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID) pentru ca avocatul acestuia nu s-a putut prezenta in instanta. Ei au solicitat martorei Mihaela Sima, fost director economic la SOV Invest, sa se prezinte in instanta la termenul viitor. Magistratii au mai dispus citarea cu mandat de aducere a unui alt martor, Cristian Dobre, acesta neprezentandu-se in instanta la termenul de miercuri.
La iesirea din sala de judecata, Mihaela Sima a refuzat sa dea declaratii.
Magistratii Judecatoriei sectorului 1 l-au condamnat, pe data de 15 iunie 2005, pe Sorin Ovidiu Vantu la doi ani de inchisoare cu executare pentru fals si uz de fals. In luna august, insa, magistratii Tribunalului Bucuresti au admis apelul formulat in acest dosar si au trimis cauza spre rejudecare la Judecatoria sectorului 1.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.